Jun 13

Biti roditelj danas predstavlja veliku odgovornost, ali i brigu o tome što Vaše dijete radi, bez obzira da li je u Vašem ili prisustvu osoba koje ga čuvaju.

D-Link DCS-3010Zamislite situaciju da ste morali hitno izaći iz stana ili kuće, a da je pritom Vaše dijete zaspalo, a Vi treba da se vratite kući za “samo” 15 minuta. Sama situacija: ostaviti dijete samo kod kuće, bez ikakvog nadzora, je dovoljno rizična i može imati ozbiljne posljedice, kako za psihičku tako i za fizičku sigurnost djeteta. Zamislite situaciju da možete pratiti svih 15 minuta kada ste izvan svog prostora što se deštava i to jednostavno putem mobitela!

Postoje i druge situacije, poput onih kada ste angažirali bebisitera, a ni sami niste sigurni da li ste odabrali pravog. Bez obzira na sve, najsigurniji ćete biti ukoliko u bilo kojem trenutku možete vidjeti što Vaše dijete radi sa bebisiterom u stanu. Vi to možete učiniti samo jednim pogledom na mobitel.

Tvrtka D-Link je razumjela probleme i potrebe roditelja s malom djecom i ponudila rješenje u vidu vrlo funkcionanih IP kamera koje se mogu na jednostavan način priključiti na internet i koje podržavaju više nego korisnu mydlink mobilnu aplikaciju.

Kao jedno od vrhunskih rješenja nametnula se D-Linkova DCS -3010 kamera koja daje slike visoke razlučivosti (720p) i odličnu razinu preglednosti unutar Vaših prostorija.

Ovoj kameri možete pristupiti i putem Vašeg mobitela jednostavnim otvaranjem Mydlink aplikacije. Odabirom vaše IP adrese, priključujete se izravno na kameru i imate mogućnost da sa bilo kojeg mjesta vidite je li Vaše dijete dobro i kakva je trenutna situacija u Vašoj kući.

Uz D-Link kamere možete se u potpunosti opustiti i biti trenutno informirani što se događa u Vašoj kući.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika