Dec 19

Transcend StoreJet CloudTranscend Information, Inc. (Transcend®), globalni lider u području memorijskih i multimedijskih proizvoda, najavio je izlazak novog StoreJet Cloud (Oblak) bežičnog prijenosnog uređaja. Malih dimenzija, sa baterijom koja dugo traje, kapaciteta do 64 GB, prijenosni StoreJet Oblak značajno proširuje prostor za pohranu na Apple iOS i ostalim Wi-Fi uređajima. Fotografije, dokumenti, e-knjige, glazba i filmovi sada su dostupni preko posebne bežične mreže, čime se osigurava toliko očekivano oslobađanje od kabela.

Rješenje kojim se proširuju kapaciteti za pohranu podataka
StoreJet Oblak nudi rješenje za ograničeni kapacitet mobilnih uređaja i predstavlja odličnu alternativu za rastuće troškove i pokrivenost zahtjeva za internet pohranu. Fizičkim skladištenjem media datoteka pomoću flash tehnologije, lagani i maleni StoreJet Oblak može omogućiti dodatnih 28 sati filmova DVD kvalitete ili puštanje 16 tisuća pjesama bez prekida. Kada se poveže s računalom, StoreJet Oblak se ponaša kao bilo koji drugi prijenosni uređaj. Jednostavno prebacite datoteke s računala u personalizirane mape za izravno upravljanje podacima.

Personalno dijeljenje media datoteka
Služeći mnogobrojnim potrebama različitih korisnika, StoreJet Oblak dozvoljava istovremeno puštanje različitih datoteka na do pet uređaja, čime je više nego ikada ranije olakšano dijeljenje datoteka s prijateljima i obitelji. Njegova punjiva Li-polimerska baterija omogućuje zabavu u trajanju do šest sati puštanja glazbe ili filmova sa samo jednim punjenjem. Sa podrškom za čitav niz popularnih tipova datoteka, StoreJet Oblak štedi vrijeme koje je ranije trošeno za pretvaranje datoteka u kompatibilne iOS formate. Pošto se može koristiti i kada se nalazi u džepu ili torbici, u automobilu ili u dvorištu, StoreJet Oblak je idealan suputnik u svakoj situaciji.

Specijalna iOS aplikacija
StoreJet Oblak aplikacija, kompletni media player za korištenje na iOS uređajima poput iPad-a, iPhone-a ili iPod-a, automatski pravi popis sadržaja na prijenosnom uređaju za brzu navigaciju sa nekoliko dostupnih načina puštanja tih fajlova. Ova aplikacija nudi korisnicima mogućnost multitaskinga tako što uspostavlja konekciju između StoreJet Oblaka i eksterne Wi-Fi pristupne točke u isto vrijeme. Funkcije bežičnog prijenosa, brisanja ili slanja podataka putem e-maila su dostupne zahvaljujući ovoj aplikaciji uz omogućavanje sigurnosnih postavki i upgrade aplikacije. Pristup podacima s StoreJet Oblaka proširen je na korisnike tablet računala i pametnih telefona uz pomoć pretraživača interneta.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika