Aug 30

TRANSCEND PREDSTAVLJA TANKI USB 3.0 PRIJENOSNI HARD disk otporan na udarceTranscend Information, Inc. (Transcend®), globalni lider u oblasti memorija i multimedijskih proizvoda, predstavio je novi proizvod u paleti StoreJet prenosivih tvrdih diskova – Store Jet 25A. Ovaj novi uređaj može se pohvaliti vitkim, ali otpornim na udarce, dizajnom i dostupan je u verzijama kao super brzi USB 3.0 i USB 2.0. Sa upečatljivo velikim brzinama prijenosa podataka, moćnim softverskim alatima te kapacitetom memorije do jednog cijelog terabajta, StoreJet 25A idealan je za svakodnevno backupovanje, skladištenje i transport fajlova.

Super brzo USB 3.0 sučelje najnovije generacije

StoreJet 25A3 prijenosni hard disk je opskrbljen super brzim USB 3.0 sučeljem za konekciju najnovije generacije koje omogućuje deset puta veći propusni opseg u odnosu na USB 2.0. Zahvaljujući unaprijeđenoj brzini konekcije USB-a 3.0, StoreJet 25A3 omogućuje brzine prijenosa u realnom vremenu, do 90 MB/s, što je dovoljno brzo da se prebaci cijeli full DVD fajl za samo 50 sekundi. Ako vam ultimativna brzina prijenosa podataka nije od esencijalnog značaja, onda StoreJet 25A2 USB 2.0 verzija ovog uređaja nudi isti dopadljivi dizajn i karakteristike po atraktivnoj cijeni.

Tanak i kompaktan, ali i trajan i otporan na udarce

Iako vitak i laganog dizajna, StoreJet 25A je izuzetno izdržljiv, s temeljnom obranom od gubitka podataka uslijed slučajnih udara ili padova. Kao najtanji uređaj u Transcendovom ekskluzivnom sustavu sa apsorpcijom vanjskih šokova, StoreJet 25A učinkovito štiti unutarnji hard disk tako što slabi silu udara na oklop, uslijed slučajnih padova.

Moćan softver s mogućnošću backupovanja uz samo jedan klik

StoreJet 25A je mnogo više od uređaja za pohranu podataka, budući da se pomoću auto backup tipki uz samo jedan klik brzo i bez ikakvih problema backupuju i sinkroniziraju podaci uz pomoć Transcend Elite softvera koji dolazi u paketu sa uređajem. Osim raznovrsnih mogućnosti backupovanja, Transcend Elite također pruža snažnu sigurnost enkripcije i mobilne internet bookmarkere koji štede vrijeme. Dalje, StoreJet 25A uključuje RecoveRx™ softver, učinkovito oruđe za povrat slučajno izbrisanih ili izgubljenih fajlova.

Oba modela su pokrivena Transcendovom trogodišnjom ograničenom garancijom.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika