Aug 17

Transcend RDF-8 3-0 čitać karticaTvrtka Transcend, globalni lider u oblasti memorija i multimedijskih proizvoda, predstavila je novi USB 3.0 multi čitač kartica – RDF8. Novi čitač kartica koristi super brzo USB 3.0 sučelje i podržava najnovije ultra brze formate kartica, uključujući SDHC UHS -1, SDXC UHS -1, UDMA6/UDMA7 CF i MSXC kartice, omogućujući strastvenim fotografima i video entuzijastima da bez problema kopiraju nekomprimirane slike visoke razlučivosti ili 1080p Full HD video fajlove sa svojih memorijskih kartica na računala.

Ultra brze performanse prijenosa podataka

RDF8 USB 3.0 opremljen je USB 3.0 ultrabrzim sučeljem za konekciju najnovije generacije koji omogućuje ubrzanje prijenosa podataka do deset puta u odnosu na USB 2.0 čitače kartica. Zahvaljujući povećanom propusnom opsegu USB-a 3.0, podaci se mogu prenositi na računalo onoliko brzo koliko to dopušta memorijska kartica korisnika. Kada se upari s ultra brzom (UHS-1) SD karticom, na primjer, slike veličine jedan gigabajt mogu se prenijeti za manje od dvanaest sekundi.

Potpuna kompatibilnost sa modernim formatima kartica

Dizajniran da omogući pun potencijal memorijskih kartica najnovije generacije, RDF8 USB 3.0 čitač kartica može se pohvaliti sa četiri slota: CompactFlash (CF) slot kompatibilan je s UDMA CF karticama, SDHC / SDXC slot podržava novi UHS -1 standard, a tu su i manji utor M2/microSD kartice, te utor za MS PRO / MSXC / MS DUO kartice. RDF8 čitač kartica kompatibilan je sa starijim USB 2.0 sučeljem, a prihvaća i starije verzije CF, SD i SDHC kartica, što ovaj uređaj čini vrlo praktičnim za sadašnje digitalne potrebe.

RecoveRx vraća život obrisanim fotografijama

Opasnost od brisanja dragocjenih, jednom (i nikada više) u životu napravljenih snimaka sa kamere ili memorijskih kartica, jedan je od najvećih strahova koji zaokupljaju fotografe profesionalce i amatere. Za vašu dodatnu sigurnost, RDF8, kao i svi ostali čitači kartica kompanije Transcend, omogućuje besplatno preuzimanje moćnog i korisnički orijentiranog RecoveRx softvera. Kompatibilno s Mac-om i Windows-ima, ovo nevjerojatno oruđe može efektno da povrati izgubljene, izbrisane ili oštećene fotografije i druge digitalne datoteke sa različitih tipova memorijskih kartica.

RDF8 USB 3.0 multi čitač kartica pokriven je dvogodišnjom ograničenom garancijom.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika