Oct 21

Transcend MP300 MP3 playerPosvećena ispunjavanju različitih potreba različitih skupina kupaca, tvrtka Transcend Information, Inc. (Transcend ®), globalni lider u oblasti memorija i multimedijalnih proizvoda, najavila je izlazak novog MP300 digitalnog glazbenog playera. MP300 je posebno dizajniran da se uklopi u aktivne životne stilove ljubitelja glazbe avanturista koji mogu bezbrižno uživati u glazbi gdje god da idu i karakterizira ga izuzetna pokretljivost, dugotrajna baterija i intuitivne kontrole velike vrijednosti.

Superiorna dugotrajna baterija
Transcendov potpuno nov MP300 nudi zapanjujućih petnaest sati neprekidnog slušanja glazbe sa samo jednim punjenjem integrirane litij polimerske baterije, što ga čini iznimno vrijednim u usporedbi sa glazbenim uređajima sličnih dimenzija. Kompatibilan s većinom popularnih audio formata visoke kvalitete (MP3, WAV i WMA), MP300 nudi posebne pogodnosti flash drive uređaja za prijenos i transport dokumenata i slika. Dodatni softver nije potreban, jednostavno samo prenesite željene pjesme i druge fajlove na MP300 uz pomoć ultra brzog USB 2.0 priključka.

Lagan i kompaktan, idealan za svakodnevne aktivnosti
Multitalentovani MP300 nastavlja da nas impresionira zabavnim, okruglastim, vitkim dizajnom i ultra malom težinom od svega 15g. Kompaktan je i dovoljno lagan da može nositi u džepu, ručnoj torbi ili oko vrata (sa pripadajućom ogrlicom), a fizičko prisustvo MP300 ćete jedva i osjetiti tijekom vježbanja ili putovanja, što će vam omogućiti potpuno nesputano digitalno glazbeno iskustvo. Reprodukcija glazbe je jednostavna i jasna, jednostavno prelazite preko pojedinih glazbenih numera u kontinuiranom modu ili puštajte pjesme nasumično uz pomoć pogodnog kliznog prekidača.

Prirodne kontrole za jednostavnu uporabu
Osim moćne baterije i vrhunske prenosivosti, MP300 osigurava jednostavne za uporabu, intuitivne kontrole kojima se može upravljati instinktivno, jednom rukom, čime se eliminira potreba za postojanjem displeja. Uređaj također posjeduje i zgodni dvobojni LED indikator, koji obavještava korisnika o svakoj obavljenoj radnji uz signaliziranje o bateriji i statusu prijenosa podataka za vaš potpuni duševni mir.

Transcendov novi MP300 digitalni glazbeni player je trenutno dostupan u dvije verzije i prati ga Trasncendovo dvogodišnje ograničeno jamstvo.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika
Članaka:
Komentara:
Tagova:
Prijatelja:
Copyright (c) 2010 by Cro Tehnika. Sva prava su pridržana.
RSS kanali Facebook grupa Twitter profil