Sep 19
400-333_usKompanija Transcend Information s ponosom objavljuje da je jedan od njezinih patenata u području memorijskih uređaja nagrađen prestižnom srebrnom medaljom za izvanrednu inovaciju na nacionalnom natjecanju za inovacije i kreativnost 2011. godine koje je organizirala tajvanska kacelarija za intelektualnu svojinu. Pročitajte više u nastavku. Ovaj najsuvremeniji patent koji se odnosi na pristup skupinama podataka i na pristup podacima unutar nepromjenjivih memorijskih uređaja već je implementiran kroz Transcendovu SSD proizvodnu liniju, uključujući industrijske SSD uređaje.

Nagrađeni patent opisuje inovativnu metodu unapređivanja brzine čitanja uz povećanu sposobnost toleriranja grešaka. Sa glavnim kontrolerom koji raspodjeljuje dolazne podatke u veći broj subkomponenti i onda čuva svaki dio u okviru složenih memorijskih blokova, ovaj memorijski uređaj će moći učinkovito povećati ukupnu brzinu ispisa. Dalje, pošto primarni kontroler (ili sub-kontroleri) bilježi backup dijela podataka u više memorijskih blokova, gubitak ili oštećenje podataka se učinkovito izbjegava čime se povećava pouzdanost uređaja za pohranu.

Ovaj izum nije proglašen ključnim patentom samo na Tajvanu, već je dobio patentne certifikate i u Kini i u Sjedinjenim Američkim Državama. Ova tehnologija je već primijenjena pri dizajniranju kontrolera aktualnih Transcendovih industrijskih i korisničkih SSD proizvoda.

Transcendov tim za istraživanje i razvoj dobro je poznat po svojim superiornim inovacijama i dizajnerskim sposobnostima. Transcend je do sada osvojio mnoge prestižne nagrade za dizajn, uključujući njemačke iF i Red Dot (Crvena točka) nagrade, japansku nagradu Dobar dizajn i tajvanske nagrade za pronalazaštvo. Također su osvojili Zlatnu medalju na Tajvanu 2010. godine za dizajn sučelja za flash disk koji se uvlači i Srebrnu medalju 2009. godine.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika
Članaka:
Komentara:
Tagova:
Prijatelja:
Copyright (c) 2010 by Cro Tehnika. Sva prava su pridržana.
RSS kanali Facebook grupa Twitter profil