Suradnja

Vjerojatno znate da je jedan od ključnih faktora u razvoju web stranice i razmjena linkova i banera iliti suradnja sa drugim stranicama, osobito suradnja sa onim stranicama sa sličnim sadržajem. Stoga vam ovaj portal nudi razmjenu linka i banera koji bi se prikazivali na početnoj te na svim podstranicama portala. Uvijek stavljam hardlinkove, bez nofollow parametra, kako bi vas tražilica mogla indeksirati. Isto očekujem i od vas.

Kako surađivati s nama? Jednostavno nas kontaktirajte koristeći kontakt formu. Volio bih kad biste u poruci dali i kratak izvještaj vaše stranice (statistike).

Naši baneri

Ovdje ćete pronaći kolekciju naših banera. Svako toliko ćemo dodati neki novi kako bi imali što više izbora da ih možete bolje prilagoditi vašim stranicama. Odaberite baner:

468×60

120×19 buttons

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika