Mar 28

Sony STR-DA6400ES svestrani A/V prijamnik

STR-DA6400ES je novi Sonyev audio/video prijamnik za kućno kino koji ima neke zanimljive nove sposobnosti, poput reprodukcije internetskih audio sadržaja (online radio) te pristup sadržajima na računalu. Može se pohvaliti i DLNA certifikatom (Digital Living Alliance) što znači da može stream-ati audio, video i foto sadržaj sa bilo kojeg umreženog PC Ručunala ili Home Media servera. On može i služiti kao server zbog mogućnosti odašiljanja glazbe u digitalnom obliku koja je preuzeta sa nekog analognog uređaja na ulazu (recimo kazetofon, gramofon itd.). To je mogućnost koja premoščuje rupu između analognog i digitalnog, tj. između starijih i novijih Hi-Fi standarda.


Ovaj močan Sonyev prijamnik je u mogućnosti primati glazbu sa SHOUTcast internet servera (internetski radio) bez računala, tj. ima ugrađeno sve potrebno za to. Ovaj prijemnik audio signal može odaslati na tri mjesta. Video signal može biti odaslan potpuno odvojen od tih odašiljanja (nisu nužno zajedno). Usput je opremljen sa 6 HDMI ulaza, 5 odostraga i 1 na prednjoj ploči, pogodan za spajanje kamere ili nekog prijenosnog video uređaja. Naravno, tu je i podrška za FullHD (audio i video), što se podrazumijeva za jedan ovakav uređaj.

STR-DA6400ES ima mogućnost prijama internetskog radija sa SHOUTcast servera bez posredovanja računala. Audio signal prijamnik može odaslati na tri mjesta, dok video signal može biti odaslan potpuno odvojen od tih odašiljanja. Uređaj je opremljen sa šest HDMI ulaza, od kojih se jedan nalazi na prednjoj strani što ga čini pogodnim za spajanje kamkordera. Podrška za FullHD video i audio se podrazumijeva kod uređaja ove kategorije. Tu je i integrirani dekoder sa podrškom za sve najnovije tehnologije za reprodukciju zvuka: Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS HD Master Audio i DTS High Resolution Audio dekodiranje.

Sony STR-DA6400ES se u europskim trgovinama očekuje u svibnju ove 2009. godine, a točna cijena još uvijek nije poznata za ovaj uređaj.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika
Članaka:
Komentara:
Tagova:
Prijatelja:
Copyright (c) 2010 by Cro Tehnika. Sva prava su pridržana.
RSS kanali Facebook grupa Twitter profil