Apr 30

Kamere za nadzor donose mnoštvo opcija za održavanje sigurnosti poslovnih objekata

D-Link IP kamere

Zagreb, 22.4.2013. – Upravljanje sigurnošću sve više je realnost za tvrtke svih veličina, zahvaljujući širokoj paleti D-Linkovih IP kamera. D-Link je dodao dvije kamere visoke definicije svojoj kolekciji IP nadzora kako bi omogućio fleksibilnije opcije kompanijama koje žele osigurati svoju imovinu iznutra i izvana.

Full HD mini kamera sa fiksiranom kupolom (DSC-6210) je diskretna kamera s kupolom upakovanom tako da bude otporna na udare, pogodna za korištenje u objektu i vani. Ona ima mogućnost podešavanja po tri osi tako da se leće mogu pozicionirati tako da pokrivaju široko polje vidljivosti. Kamera također ima mogućnost kompenzacije crnog svjetla (Black Light Compensation) kako bi se omogućilo slikanje i u nepovoljnim uvjetima osvjetljenja, kao što su hodnici ili prostori u kojima su promjenjivi uvjeti prirodne svjetlosti. Za vanjsko korištenje, oklop otporan na djelovanje ekstrenih vremenskih prilika u kombinaciji sa full HD (1080P) različivosti čini ove kamere idealnim rješenjem za korištenje u kampusima, udaljenim skladištima, distributivnim centrima, jedinicama biznis parkova i sličnim objektima.

Pribrajanje ulazne HD PoE fiksne mrežne kamere (DCS-3010) seriji D-Linkovog IP nadzora, znači da sada čak i najmanja poduzeća ili prosječna kućanstva mogu brzo podesiti svoje rješenje za IP nadzor. Kamera daje slike visoke razlučivosti (720P) i lagani okvir koji se brzo postavlja kao i prihvatljivu kvalitetu slike za potrebe najvećeg broja kompanija.

Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Link Adrija, veli: “IP nadzor znatno olakšava upravljanje sigurnošću i čini ga sve fleksibilnijim, pa kao rezultat vidimo veliki rast na tržištu. Izlazak novih kamera iz naše palete IP nadzora omogućuje tvrtkama svih veličina mogućnost da instaliraju uređaje za nadgledanje koji savršeno odgovaraju njihovim potrebama. Prihvatljiv nivo cijena naše dvije kamere osigurava da njihov trošak ne bude prepreka kompanijama koje žele unaprijediti svoju sigurnost. ”

Funkcija napajanja preko eterneta (Power over Ethernet – PoE) olakšava instalaciju na različitim lokacijama, pošto nije potreban poseban priključak za struju. Kamere se mogu programirati da detektiraju pokret ili da se na određeno vrijeme uključuju i isključuju, kao i da se određene nepoželjne oblasti maskiraju i osigura pristup određenim prostorima. Obje kamere omogućuju snimanje zvuka na dva načina, što tvrtkama omogućuje komunikaciju s posjetiteljima i / ili sa zaposlenicima, kao i upozoravanje na uljeze. E-mail notifikacija se može podesti kako bi se primala upozorenja na sumnjive aktivnosti i ubrzao odgovor na njih.

Sve ove mogućnosti u kombinaciji s mogućnošću pristupa kamerama preko internet zbog gledanja, upravljanja kamerama i postavke, daje tvrtkama fleksibilnost i sigurnost potrebnu da potpuni duševni mir.

Ove kamere su podesna rješenja za one tvrtke koje teže osigurati svoja ulaganja. Zahvaljujući besplatnom pratećem D-Link D-ViewCamTM softveru koji omogućuje istovremeno upravljanje čak do 32 kamere, tvrtke mogu jednostavno kreirati svoja profesionalna rješenja za nadgledanje.

D-Linkova paleta IP nadzora obuhvaća širok spektar kamera, mrežnih video snimača i softvera za upravljanje videom koji pomažu tvrtkama da koordiniraju snimkama s različitih jedinica.

D-Link IP kamere

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika