Jan 01

Prijenosni bežični disk - StoreJet Cloud 32GB/64GBTranscend personalni oblak – povežite se, djelite, uživajte! Što je to toliko nevjerojatno glede StoreJet Oblaka? Riječ je o prijenosnom, bežičnom uređaju kojim lako stječete dodatni prostor za pohranu – 32 ili 64GB – na Vašem iPad-u, iPhone-u, iPod touch-u ili nekom drugom Wi-Fi uređaju.

Dijeljenje podataka s čak pet uređaja
StoreJet Oblak omogućava istovremeno povezivanje do pet uređaja, omogućujući svima da izaberu šta žele gledati, čitati ili slušati.

StoreJet Oblak aplikacija – iTunes free
StoreJet Oblak podržava mnoge audio i video formate – čak i one koje ne podržavaju playeri s ugrađenim iOS sustavom.
Podržani formati: JPEG, JPG, BMP i PNG.
Podržani formati dokumenata: PDF, TXT, DOC, PPT, XLS.
Podržani glazbeni formati: MP3 i WAV.
Podržani video formati: AVI, MOV, M4V i MP4.

Multitasking – surfanje i streaming
Da li se možete povezati na StoreJet Oblak preko Wi-Fi-a i opet pristupiti internetu? DA! Uz mogućnost surfati i pratiti streaming u isto vrijeme, imate još više mogućnosti za multitasking.

Pogledajte StoreJet Oblak video
Pogledajte kako Vam ovaj uređaj može omogućiti bežično povezivanje, dijeljenje datoteke s prijateljima i obitelji i uživanje u satima zabave bilo kada i bilo gdje.

Brzo preuzimanje – skenirajte QR kodove
Pomoću barkod skener aplikacije i kamere na Vašem iPhone-u i iPad-u, skenirajte QR kod kao najbrži način za preuzimanje besplatne StoreJet Oblak aplikacije.

QR code

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika