Mar 28

Phillips MCM906 - Hi-Fi sustav visoke kvalitete

Phillips je nedavno predstavio visokokvalitetni Hi-Fi sustav MCM906 koji pripada Phillipsovoj liniji Heritage a karakterizira ga upotreba najfinijih materijala pri izradi, zbog čega ovaj sustav pruža kristalno jasan, kvalitetan zvuk. Osim vrhunskog zvuka, tu je elegantan, moderan i lijep design koji krasi ovaj Hi-Fi sustav, a kućište je od aluminija koje je otporno na vibracije! Pročitajte više o sustavu u nastavku!

Pojačalo ovog modela MCM906 je kombinacija premium Hi-Fi cijevi (koje se i vide sa prednje strane) te digitalnog pojačala D klase. Vjerojatno i znate da su premium Hi-Fi cijevna pojačala najkvalitetnija i osiguravaju ugodan, prirodan i kvalitetan zvuk. Tu je i digitalno pojačalo koje taj zvuk pretvara u digitalni te pojačava i povećava njegovu kvalitetu.

Tu su dva zvučnika građena od visokokvalitetnog drva. Unutra se nalazi jedan woofer i jedan visokotonac polukuglastog oblika, izrađen od svile što pruža intenzivan audio doživljaj. Tu je i podešavanje visokih i niskih tonova te podešavanje postavka glasnoće čime se postavljaju i poboljšavaju basevi i visoki tonovi. Zvučnici imaju poznačene priključke za bolji i kvalitetniji prijenos zvuka (budući da je zlato jedan od najboljih vodiča).

Sustav je vrlo jednostavan, a omogućava vam uživanje u vašim omiljenim skladbama sa reprodukcijom visoke kvalitete. Tu je CD čitać koji podržava CD, CD-R i CD-RW medije i isto tako podržava MP3, i WMA formate. Budući da smo u razdoblju gdje se sve rijeđe glazba prži na CD-eve, tu je i USB utor u kojeg možete staviti svoj USB stick ili MP3 player i uživati u svojim skladbama.

Phillips MCM906 dođe oko 2 999 kn, a možete ga kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama tehničke opreme.

6 komentar to “Phillips MCM906 – Hi-Fi sustav”

 1. Tele Says:

  pojačalo D klase sigurno ne dize kvalitetu preko cijevne…. ne postoji ni najmanja mogućnost cijevi su najkvalitetnije

 2. Randy Says:

  Ali u kombinaciji tvore dobar zvuk… Nebi ovaj sustav bezveze došao 2 999 kn

 3. Ide ide pa zapinje Says:

  Zao mi je sto cu te napasti odmah na prvu, ali mislim da nema svrhe napisati recenzija nekog uredaja a to nije u nikakvom slucaju recenzija. Na taj nacin ces samo odbiti posjetitelje. Napravi jednu recenziju ali kako treba.
  😉
  nije zlonamjeran komentar nego dobronamjeran.

  Puno srece

 4. Igor Says:

  Pretpojacivac je cevni,a pojacalo radi u ,,D” klasi, -najverovatnije.
  Iskoristili su njihovi inzinjeri ono sto je veoma kvalitetno ali i lepo se cuje.
  Razmislite 2X20W, pa za ,,D” kalsu to je smesna snaga!
  Znaci iskoristili su A klasu za pretpojacivac i prednosti ,,D” klase u stepenu efikasnosti(AB klasa).
  Moje misljenje, uzeto je ono dobro mekan zvuk od lampasa, a posle zategnuto malo od utegnutijeg zvuka pojacivaca u ,,D” klasi, sto bih ja rekao retro-future kombinacija.
  Mislim da lepo zvuci i izgleda,jedino bi snaga mogla biti veca, kao i veci zvucnici, za cenu po mojoj proceni ne bi trebalo da kosta vise od 500-600 eura, sve preko toga je naduvano!
  Pozdrav!

 5. Randy Says:

  Smiješna snaga? Ako je prava snaga, to je za ove zvučnike dosta, a i koliko znam, pojačalo svake linije gotovo uvijek ima dosta snage za natjerat zvučnike do kraja (na mojoj bi se i spalili zvučnici da idem do kraja), jer bi trebalo bit prilagođeno zvučnicima.

 6. Randy Says:

  Btw. dođe oko 410 eura

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika