Sep 26

Philips Fidelio SoundSphere DS9800WU sklopu svoje kampanje Obsessed with sound, Philips je najavio novi audio uređaj, Fidelio SoundSphere DS9800W, uskoro dostupan i na Hrvatskom tržištu, koji će zainteresirati sve vlasnike iPod, iPad i iPhone uređaja, osobito audiofile. Riječ je o zvučnicima koji spajaju inovativne tehnologije, vrhunski i nevjerojatno čisti Hi-Fi zvuk te inovativan i jedinstveni dizajn koji će se uklopiti u svaki interijer. Pročitajte više u nastavku.

Zvučnici su opremljeni tehnologijama SoundSphere, AirPlay i FullSound zahvaljujući kojima svim audiofilima, koji su u potrazi za naprednim tehnologijama, mogu ponuditi autentičnu reprodukciju istančanog i kristalno čistog zvuka. S ovim zvučnicima ćete glazbenu izvedbu doživjeti kao da se odvija uživo, ispred vašeg naslonjača. Tehnologija FullSound omogućava napredne karakteristike koje obnavljaju pojedinosti zvuka komprimirane glazbe te tihe i glasne dijelove održavaju na konstantnoj razini.

Philips Fidelio SoundSphere DS9800W

Dizajn je drugi glavni adut ovih zvučnika. Odvojeni zvučnici snage 100W teški su 6.5 kg i imaju dizajn poput vaze ili nekakve skulpture. Ručno su rađeni od drveta te obloženi crnim lakom što predstavlja luksuzni i sofisticirani stil. Bas-srednjetonski zvučnik je okrenut u zrak, a podesivi visokotonac je “izvučen” iznad glavnog kućišta. Takav inovativni dizajn pruža mogućnost reprodukcije zvuka u svim smjerovima. Zvučnike možete postaviti i u središte sobe i jednako uživati u glazbi u bilo kojem djelu prostorije.

Philips Fidelio SoundSphere DS9800W

Zvučnici se mogu povezati s bilo kojim modelom iPhone, iPod ili iPad uređaja, i pritom ne prekidaju spajanje s popularnim društvenim mrežama. U sklopu jedne praktične bežične mreže pružaju mogućnost slušanja glazbe s iTunesa. Osim Appleovih gadgeta, moguće je povezivanje bilo kojeg drugog multimedijalnog uređaja ili direktno s računala bez obzira na vrstu proizvođača, a AirPlay bežična tehnologija omogućava personalizirano glazbeno iskustvo koje je doslovno nadohvat ruke. Uz uređaj su dostupne besplatne aplikacije Fidelio 2.0 koje pretvaraju uređaj u napredni alarm i sat ili informativni zaslon koji pruža sve detalje o glazbi koja se trenutno sluša.

Philips Fidelio SoundSphere DS9800W

Pretvaranjem Appleovih gadgeta u potpune Hi-Fi sustave, Philips je podigao ljestvicu u svijetu moderne tehnologije, nastojeći izazvati opsjednutost kristalno čistog zvuka među audiofilima i ljubiteljima autentične reprodukcije zvuka, pružajući iskustvo prirodnog i transparentnoh slušanja svakog detalja glazbene izvedbe baš onako kako bi se trebao čuti. Novi model Fidelio predvodi u profesionalnom Hi-Fi iskustvu u bežičnim tehnologijama.

Uređaj je moguće kupiti u svim većim i bolje opremljenim trgovinama tehničke opreme, a cijena se kreće oko 5999 kn.

cice.com.hr

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika