Jun 28

Spor prijenos podataka i pored brzih kartica sada je prošlost. RDF1 ExpressCard čitač tvrtke Transcend je idealan izbor za SDXC-i SDHC kartice velike brzine. Sa svojim brzim sučeljem idealan je za prijenos slika i videozapisa visoke rezolucije. Više u nastavku.

Do sada se često događalo da se čak i prijenos podataka sa SDXC I SDHC kartica velike brzine jako uspori zbog čitača kartica. RDF 1 ExpressCard čitač sada omogućuje vrlo brz prijenos velikih datoteka poput digitalnih fotografija u RAW formatu i videozapisa visoke razlučivosti. Ovaj čitač podržava i ultra brze kartice SDXC UHS-I I SDHC UHS-I, što ga čini osobito korisnim za profesionalne fotografe.

Prijenos podataka pomoću RDF1 ExpressCard čitača je apsolutno prilagođen korisniku. Zahvaljujući hot-swap funkciji, eliminiraju se dodatni kabeli i nije potrebno dodatno napajanje – čitač kartica može se izravno povezati na ExpressCard slot na prijenosnim i Mac računalima.

RDF1 podržava sljedeće formate kartica: SDHC, SDXC, SDHC UHS-I i SDXC UHS-I, čija brzina može biti potpuno iscrpljena ovim čitačem kartica. Transcend isporučuje RDF1 karticu sa garancijom od dvije godine.

Osobine kartice

Podržava ultra brze SDXC (UHS-I) I SDHC (UHS-I) kartice. Idealan za prijenos fotografija i videa visoke rezolucije. Kompatibilan sa svim notebook računalima sa ExpressCard utorom (34 I 54mm). Garancija na proizvod – dvije godine.

Napomena: Potrebno je instalirati driver (preuzima se sa download centra dostupnog na stranici www.transcend.de).

Tehnički podatci:

Dimenzije: 74,9 mm (dužina) × 34mm (širina) × 5mm (visina)
Radna temperature: 5 ° C (41 ° F) do 35 ° C (95 ° F)
Težina: 15 g
Certifikati: CE, FCC, BSMI
Sučelje: 34mm ExpressCard slot
Podržani tipovi SD kartica: SDHC / SDXC / SDXC UHS-I/SDHC UHS-I
Napon na izlazu: 3,3 V

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika