Jun 04
Sony GIGA JUKE NAS-E300HD linija sa HDD-omStižu novosti iz Sonya: dva nova modela Hi-Fi uređaja; NAS-SC500PK i NAS-E300HD. Što je kod nih posebno? Ovi modeli sadrže ugrađen tvrdi disk na kojeg možete pohranjivati omiljenu glazbu. Tu je i mogućnost povezivanja s internetom.
Prvi model se krije pod oznakom GIGA JUKE NAS-SC500PK. U njega je ugrađen tvrdi disk kapaciteta 160 GB, a kako u Sonyju navode, to je dovoljno za pohranu 1300 sati glazbe, tj. oko 40 000 pjesama MP3 formata (256 kbps). Uređaj sadrži ugrađeni softver Music Transfer koji omogućuje prebacivanje glazbene kolekcije na liniju preko LAN kabla ili bežičnom vezom.

GIGA JUKE NAS-SC500PK reproducira MP3, AAC, Linear PCM, WMA te ATRAC. Sony se potrudio te nadogradio i zvučnike te audio sustav na novom Hi-Fi sistemu vlastitim tehnologijama kao što su Digital Sound Enhancement Engine i slične, a osnovna snaga pojačala sustava iznosi 100W.

Sasvim očekivano, sustav se može jednostavno povezati s bilo kojim kompatibilnim Sonyjevim ili Sony Ericssonovim uređajem, što pogoduje vlasnicima Sony Ericssonovih mobitela (osobito Walkman modela).

GIGA JUKE NAS-E300HD nešto je slabija varijanta audio sustava, podržava reprodukciju formata MP3, AAC i WMA, ima ugrađeni disk kapaciteta 60 GB te za razliku od prethodnog modela nema bežičnu vezu.

Oba modela audio sustava bit će dostupna sredinom ovog mjeseca po za sada još uvijek nepoznatoj cijeni.

Sony GIGA JUKE NAS-SC500PK linija sa HDD-om

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika