Sep 25

Nokia N9 smartphone zasnovan na MeeGo operativnom sustavuU listopadu u T-Mobile stiže nova Nokija N9, koja je zanimljiva po tome što će biti prvi smartphone koji će koristiti operativni sustav MeeGo koji će joj osigurati vrlo brz multitasking i pregled web stranica, te preglednost od tri početna ekrana koji korisnicima omogućavaju pristup najvažnijim opcijama na telefonu. Više o uređaju pročitajte u nastavku.

Uređaj posjeduje AMOLED zaslon dijagonale 3,9 inča koji je otporan na ogrebotine. Tu je i kamera razlučivosti 8 Megapixela sa Carl Zeiss optikom, autofokusom, dvostrukom LED bljeskalicom te mogućnošću snimanja videa u HD rezoluciji. Ovu Nokiju, koja posjeduje radnu memoriju od 1GB, će pokretati ARM Cortex procesor radnog takta 1 GHz, a baterija će moći izdržati do 7 sati razgovora na 3G mreži ili čak do 50 sati slušanja glazbe.

T-Mobile će  u svojoj ponudi imati uređaj crne boje, kapaciteta od 16 GB za pohranu podataka koji će koštati 1.698 kuna u EXTRA Total tarifi koju će plačati 100 kn mjesečno, uz neograničeno korištenje mobilnog interneta.

T-Portal

Nokia N9 smartphone zasnovan na MeeGo operativnom sustavu

Nokia N9 smartphone zasnovan na MeeGo operativnom sustavu

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika