Sep 25

Jambox bežićni prijenosni zvučnikJambox je prijenosni bežični ‘inteligentni’ zvučnik tvrtke Jawbone, vrlo malih dimenzija (151x57x40 mm) i težine od samo 370g, koji stane u džep a proizvodi izvrstan Hi-Fi zvuk do 85 dB glasnoće te tako predstavlja novu kategoriju visokokvalitetnih mobilnog audiouređaja. Može se povezati sa mobitelima, tabletima, računalima, MP3 playerima i ostalim multimedijalnim uređajima putem tehnologije Bluetooth ili standardnog 3.5mm ulaza. Njegova baterija bez problema drži do osam sati. Više pročitajte u nastavku.

Ovaj uređaj predstavlja idealno riješenje za sve one koji su stalno u pokretu, za putovanja, za u prirodu i slično. Osim za slušanje glazbe, Jambox se može koristiti i kao speakerphone za obavljanje razgovora, za uživanje u filmovima, a mogu ga koristiti i igrači kojima će donositi besprijekoran zvuk i efekte dok igraju igrice na svojim tabletima ili laptopima. Uz sve to, uređaj glasno obavještava korisnika o važnim informacijama, poput preostalog vijeka baterije ili idenfitikacije broja dolaznog poziva. Posjeduje i mogućnost personaliziranja uz nekoliko opcija kako muških, tako i ženskih glasova. Stoga možemo reći da zvučnik s vremenom postaje ‘pametniji’. Zahvaljujući platformi MyTALK, na kojoj su dostupni najnoviji softveri i audioaplikacije, vaš Jambox će uvijek biti u koraku s najnovijom i najboljom tehnologijom.

Jambox prijenosni zvučnik - vrh (top)

Jambox je plod 40-godišnjih istraživanja i sa svoja dva snažna akustična modula i hermetički zatvorenim kućištem, koje je jedinstveno na tržištu kompaktnih zvučnika, reproducira gotovo cijeli spektarzvuka dostupan ljudskom uhu, sa boljim i snažnijim zvukom od svih zvučnika sličnih dimenzija. Opremljen je moćnim pasivnim bas zvučnikom koji, s obzirom na dimenzije, savršeno reproducira duboke tonove (basove) koje možete osjetiti i na većoj udaljenosti.

Jambox bežični zvučnik - građa (inside)Jambox - rastavljenJambox

Sve je to upakirano u metalno kućište vrhunske kvalitete izrade i atraktivnog dizajna sa dominacijom minimalističkih linija, koje je otporno na ogrebotine. Podloga je obložena gumom kako bi prionuo uz skliske površine. Ono što je također inovativno jer jedna rešetka omotana oko sve četiri stranice što produljuje vijek kućišta te ga učvršćuje i tako pridonosi boljem zvuku. Jambox dolazi u četiri dizajna: Blue Wave, Black Diamond, Grey Hex i Red Dot a sa samim uređajem dobivate zaštitnu torbicu i dva micro USB kabla kojim punite uređaj i koristite ga uz uređaje bez Bluetootha.

Jambox - razne boje

Jambox pakiranje

T-Mobile ima sva četiri dizajna u svojoj ponudi, a možete ga nabaviti po cijeni od 1498 kn ili u paketu sa smartphonom HTC Sensation već od 2498 kn.

T-Portal

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika