Jun 11

D-Link DSC-3010Koliko puta ste se zamislili kada ste otišli na odmor, stotinama kilometara daleko od Vašeg stana ili kuće, da li ste sve ostavili na svome mjestu, da li su svi prozori zatvoreni, električni aparati isključeni, a vrata dobro zaključana. Istraživanja, nažalost, govore da se 50% provala događa kada su stanari odsutni dva ili više dana od kuće što govori o tome da je potreban i dodatni sustav sigurnosti kako bi se ovaj nemili događaj spriječio.

Nebitno da li u stanu držite skupocjene ili uobičajene stvari, informacija da je sve na svom mjestu vam dovoljno govori da se ne morate puno opterećivati i razmišljati o suvišnim problemima.

Tvrtka D-Link je upravo prepoznala ovaj problem i ponudila rješenje u vidu vrlo funkcionane IP kamere koja ima za cilj da danonoćno nagleda Vaš dom i da Vam na vrlo jednostavan način pokaže da li je sve unutar ili oko Vašeg doma u redu i da li treba poduzeti određene mjere ukoliko postoji problem.

D-Link Full HD mini kamera sa fiksiranom kupolom (DSC-6210) je sigurno rješenje za sve korisnike koji žele čvrstu kameru s kupolom upakovanom tako da bude otporna na udare, pogodna za korištenje u objektu i vani. Ona ima mogućnost podešavanja po tri osi tako da se leće mogupozicionirati tako da pokrivaju široko polje vidljivosti. Kamera također ima mogućnost kompenzacije crnog svjetla (Black Light Compensation) kako bi se omogućilo slikanje iu nepovoljnim uvjetima osvjetljenja, kao što su hodnici ili prostori u kojima su promjenjivi uvjeti prirodne svjetlosti. Za vanjsko korištenje, oklop otporan na djelovanje ekstremnih vremenskih prilika u kombinaciji s full HD (1080p) rezolucijom čini ovu kameru idealnom za nadgledanje Vašeg stana ili kuće.

Ukoliko želite malo ekonomičnije rješenje, tu je i D-Linkova DCS-3010 kamera koja daje slike visoke razlučivosti (720p), lagani okvir koji se brzo postavlja, kao i prihvatljivu kvalitetu slike za potrebe najvećeg broja tvrtki.

Obje kamere imaju funkciju napajanja preko eterneta (Power over Ethernet – PoE) koja olakšava instalaciju na različitim lokacijama, pošto nije potreban poseban priključak za struju. Kamere se mogu programirati da detektiraju pokret ili da se na određeno vrijeme uključuju i isključuju, kao i da se određene nepoželjne oblasti maskiraju i osigura pristup određenim prostorima. Obje kamere omogućuju snimanje zvuka na dva načina, što nas može upozoriti na prisutnost uljeza. E-mail notifikacija se može podesti kako bi se primala upozorenja na sumnjive aktivnosti i ubrzao odgovor na njih.

Također, ovim kamerama možete pristupiti i putem mobitela jednostavnim otvaranjem Mydlink aplikacije. Odabirom Vaše IP adrese kamere, priključujete se izravno na nju i imate mogućnost s bilo kojeg mjesta: hotelske sobe, restorana, plaže ili aerodroma, vidjeti ako Vam se nešto sumnjivo događa u stanu ili možda oko kuće.

Uz D-Link možete u potpunosti biti sigurni i da spavate mirno na Vašem odmoru!

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika