Mar 29

Genius SP-HF355X 2.0 Hi-Fi zvučniciSP-HF355X je jedan od Geniusovih modela Hi-Fi 2.0 drvenih zvučnika visoke kvalitete. Sastoji se od dva zvučnika RMS snage 10W, koji daju veoma čist zvuk sa impresivnim basom i zvučnim balansom. Kutije su napravljene od MDF drva koji ima veliko čvrstoću. Unutra se nalaze 3” wooferi koji se brinu za bogatstvo nižih i srednjih tonova. Baseva neće faliti. Tu su i 1” visokotonci koji daju obilje visokih tonova i tako osiguravaju čisti zvuk.

Karakteristike
Ukupna izlazna RMS snaga: 10 W
Frekvencijski odaziv: 40Hz~20KHz
Odnos signal/šum: 75 dB
Dvostrani stereo zvučnici
5mm MDF (Medium Density Fiberboard) kutije visoke kvalitete
Dodatni ulaz za MP3 playere ili druge audio uređaje
Kontrola glasnoće i tona
Izlaz za slušalice radi privatnog slušanja
Težina: 2,4 kg

U aktivnom zvučniku ispred se nalazi kontrola glasnoće, kontrola tona, tipka za uključiti i isključiti uz LED-icu koja naznačava da su zvučnici uključeni, izlaz za slušalice kako biste mogli na miru uživati u glazbi te ulaz za spajanje MP3-a ili nekih dodatnih uređaja.

Što se tiće kvalitete izrade, ovi su zvučnici doista kvalitetne izrade. Tu su već spomenute kutije od 5 mm MDF-a. Veliki su i izgledom privlače. Ostavljaju dobar dojam. Jedino vizualni dojam kvari to što LED-ica, dok su upaljeni, svijetli prejako što nije ugodno. Tu je i lagano zujanje transformatora što se osjeti na podlozi na kojoj stoje dok su ugašeni. Sve u svemu dosta su dobro izrađeni, daju čist i kvalitetan zvuk te dovoljno snažan. Mislim da su to jedni dobri zvučnizi za svoju cijenu od nekih 170 kn i dobro će odraditi posao na kompjuteru, MP3 playeru ili nekom drugom izvoru.

3 komentar to “Genius SP-HF355X”

  1. Jure Says:

    Nije loš site al valjalo bi stavit malo slikica na naslovnicu.. previse monotono djeluje.. pozdrav 😉

  2. Randy Says:

    Pozz Jure! Hvala na komentaru! Znam da je malo monotono… Možda sredim da prikazuje kao i kategorije, jer ovako malo nebi stale slike… Btw. dođi na forum! xD

  3. viper Says:

    cool izgleda al 10 w je malo da je bar 50 bilo bi super

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika