Mar 25

Mogućnosti daljinskog nadgledanja daje vlasnicima duševni mir 24/7

D-Link DCS-2332L kamera

D-Link je predstavio bežičnu vanjsku kameru s integriranom cloud tehnologijom, idealnu za vlasnike kuća koji žele nadgledati svoju nekretninu ili posjetitelje koji im dolaze. HD Wireless Outdoor Cloud Camera (DCS-2332L), posljednji je član obitelji kamera namijenjenih kućnim korisnicima. Sadrži mydlink™ Cloud Service funkcionalnost za lako upravljanje kamerom i pristup live video feed-u s bilo kojeg računala povezanog na internet, smartfona ili tableta koji pokreće iOS ili Android.

Tvrtko Ljubić, Area manager tvrtke D-Link Adria, izjavio je: “Odgovor na težnju korisnika da zaštite svoju imovinu doveo je do predstavljanja nove kamere za vanjski nadzor. HD kvaliteta slike i detalji, zajedno s bogatstvom karakteristika za vanjsko nadgledanje tijekom čitavog dana, čine našu kameru za vanjski nadzor idealnim rješenjem za vlasnike kuća koji žele duševni mir po povoljnoj cijeni. Dodatno, odgovorili smo i na potrebe korisnika tableta ili smartfona nudeći lagan nadzor korisnicima kroz integraciju kamere s našim mydlink™ Cloud uslugama.”

Bežična veza čini kameru za vanjski nadzor idealnom za ona mjesta gdje je strujni priključak dostupan, ali gdje bi postavljanje mrežnog kabela bilo otežano ili ružno. Specijalno napravljena za vanjsku upotrebu, HD Wireless Outdoor Cloud kamera ima IP65 zaštitu od vremenskih neprilika, koja je štiti od prašine i utjecaja blagog pritiska vode kao što je kiša.

Kvaliteta slike visoke definicije i detaljnost je omogućena zahvaljujući 1MP CMOS senzoru koji daje 720p HD video čistinu slike i omogućuje da su svi detalji oštri. Integriranje noćnog snimanja i PIR tehnologije pokreta, čini ovu kameru savršenim rješenjem za video nadzor tijekom cijeloga dana, snima sve pokrete i izvještava 24/7 vlasnike kuća kada je pokret detektiran. Sadrži mikrofon i zvučnik za dvosmjernu komunikaciju (half-duplex), za kućne korisnike koji žele dodatni benefit za cjelokupni sustav.

Dodatno, kako bi bila u mogućnosti snimiti slike i priključenom mrežnom video rekorderu (NVR), kamera također ima micro-SD slot* za snimanje bez potrebe PC-a ili nekog mrežnog uređaja. Ovo može predstavljati idealno lokalno rješenje za pohranu ili da se sagleda i kao back-up u slučaju otkaza mreže.
Jedinstveni D-Linkov Zero Configuration set-up korisnicima omogućuje da inteligentno konfiguriraju i sinkroniziraju kamere automatski kada su priključene na D-Link Cloud usmjerivač. Ovakvo dodavanje kamere na kućnu mrežu postaje lak i trenutni posao.

Kamera također ispunjava potrebe vlasnika malih poduzeća koji žele nadgledati okolinu i ulaz u njihovu zgradu kroz IP video nadzor po odličnoj cijeni.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika