Mar 11

Vanjska kamera unapređuje mreže za IP nadzor dinamičkom tehnologijom preciznih leća širokog raspona

D-Link predstavlja IP kameru koja pruža izuzetne full HD fotografije  u svim mogućim uvjetimaD-Link je lansirao kameru za cjelodnevni vanjski nadzor koja fino balansira različite svjetlosne uvjete. Ova HD kamera koristi kombinaciju Precision-Iris (P-Iris) leće i dinamičku tehnologiju širokog raspona (WDR – Wide Dynamic Range Technology) kako bi se poboljšalo svjetlo, a redukovale siluete i “wash-out” efekt. Ovim automatizavanim poboljšavanjem slike prevazilaze se teškoće u vezi sa snimanjem aktivnosti u prostorima s velikom dubinom, kao što su dugački hodnici i parkovi, kao i prostori s mnoštvom prozora ili nejednakim osvjetljenjem. Viša definicija, preciznost i izražajnost slike unapređuju kvalitetu informacija koje se dobivaju sa snimaka te sigurnost.

Komentirajući izlazak nove Full HD WDR mrežne kamere za dnevno i noćno snimanje (DCR-7513), Tvrtko Ljubić, Area Manager u D-Link Adria, istaknuo je:

“IP nadzor je suštinski važan u čitavom nizu poslova, a svi objekti i okruženje u kojima se oni odvijaju nisu isti. Naša najnovija WDR kamera pruža objektima različitih namjena, uključujući izloge, hotele, teretane i saune, rješenja za nadzor i dizajnirana je u skladu s potrebama njihovih radnih okruženja. D-Link nastoji donijeti najnovija tehnološka dostignuća poslovnim objektima svih veličina, na najjednostavniji način za postavljanje, integriranje i upravljanje.“

“P-Iris tehnologija je ključ za snimanje fotografija vrhunske kvalitete, koje su jasne i velike dubine obuhvata. Senzori u kameri konstantno prate svjetlosne uvjete, a motori u kameri shodno tome podešavaju leće.

DCS -7513 može snimati i 24 sata dnevno do 30 metara daljine u potpunom mraku. Infra-crveni filteri prilagođavaju se najvećoj dostupnoj svjetlosti, a IR LED-ovi osvjetljavaju područje koje se snima kada je mrak.

Kao i sve ostale kamere iz D-Link obitelji, i DCS -7513 je zasnovana na IP protokolu, što omogućuje tvrtkama da ih brzo instaliraju i jednostavno upravljaju njima u sklopu mreže za video nadzor. Ovlaštene osobe mogu jednostavno pregledati snimke s bilo kojeg mjesta u realnom vremenu, posredstvom mobilnih uređaja.

D-Linkov IP komplet za video nadzor uključuje širok spektar kamera, mrežne videorekordere i softver za upravljanje videoisječcima, kojim se tvrtkama pomaže da koordiniraju snimkama s različitih jedinica.

Za više informacija, fotografije visoke razlučivosti i tehničke podatke o uređaju posjetite službene stranice.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika