Mar 22

D-Link LTE usmjerivač predstavlja alternativu za fiksni broadband privatnim i manjim biznis korisnicima.

D-Link DWR-921 LTE ruterD-Link je predstavio svoj revolucionarni 4G LTE usmjerivač koji će omogućiti pretplatnicima 4G da dijele svoje mobilne podatkovne veze kako bi osigurali povezivanje s više uređaja. Novi D-Linkov 4G LTE usmjerivač (DWR-921) pružiće alternativu korisnicima koji nemaju brzi internet preko fiksnog telefona; jednostavno, pokretne kancelarije i manja poduzeća sada mogu implementirati sigurno internet rješenje na svoje postojeće linije fiksne telefonije sa 4G kao automatskom back-up konekcijom.

Tvrtko Ljubić, Area Manager u D-Link Adria, izjavio je: “Sa sve većim brojem mobilnih operatera koji počinju nuditi usluge 4G, ovo je važan razvoj koji dozvoljava korisnicima mobilnih uređaja da dođu do najbolje moguće internet konekcije. Brz pristup on-line servisima i sadržajima koji su pohranjeni u Cloud-u (na internetu) postaje sastavni dio svakodnevice. Iz rog razloga D-Link konstantno traži načine da pomogne ljudima da se više povezuju.”

“4G LTE usmjerivač će donijeti brže povezivanje jednim i dodatne back-up opcije drugim kategorijama korisnika. Namjera je da ovaj uređaj pomogne klijentima da maksimiziraju svoje 4G pretplate kao i da poboljšaju svoje konekcije sa drugim ljudima, sadržajem i uslugama.”

D-Link 4G LTE usmjerivač može se jednostavno podesiti da radi kod svih najvećih 4G mobilnih operatera. Jednostavno ubacite svoju 4G SIM karticu i odaberite svog mobilnog operatera u Setup Wizardu. Wireless N i built-in Ethernet mrežna povezivnost dozvoljava spajanje na internet većem broju uređaja, bez obveze da se ti dodatni uređaji registriraju kod operatera. LTE ruter je opskrbljen najnovijim sigurnosnim dodacima, kojima se sprječava neovlašteno korištenje internet veze, što ga čini pogodnim rješenjem za biznis korisnike. Sposobnost implementacije 4G povezivosti kao alternative uslugama fiksne telefonije je jedinstvena strategija upravljanja rizikom malih poduzeća. LTE, što je, zapravo, skraćenica od engleskih riječi Long-Term Evolution (dugoročna evolucija) predstavlja standard za brzi bežični prijenos podataka između mobitela i računala.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika