Jul 02

IP kamera za dnevni i noćni nadzor s detekcijom zvuka i pokreta i upozorenjima koja dobivate ma e-mail donosi duševni mir po povoljnoj cijeni jednostavnim pristupom aplikaciji.

D-Link DCS-933L IP kameraD-Link je prikazao prilagodljivu kameru za dnevno i noćno snimanje koja prikazuje video snimke visoke kvalitete kojima se može pristupiti s bilo kojeg mjesta i bilo kada i ima ugrađene dodatne mrežne značajke.

D-Linkova dnevna i noćna kamera (DCS-933L) je idealno rješenje za 24-satno praćenje u unutarnjim uvjetima. To je samostalni sustav koji može funkcionirati i bez računala i ne zahtjeva nikakav poseban hardver ni softver.

Duševni mir je osiguran zahvaljujući dodatnoj detekciji zvuka i pokreta, a infracrveni LED-ovi osiguravaju jasne slike u svim svjetlosnim uvjetima pa čak i u potupnom mraku. Štoviše, ako je izabrana oblast koja je interesantna za detekciju ugrožena ili unaprijed određeni prag zvuka prevršen, automatski će se poslati upozorenje na e-mail i fotografija ili video klip vlasniku objekta omogućujući mu da odmah adekvatno reagira.

Na ovom mydlink™ uređaju, korisnici mogu brzo i jednostavno vidjeti video snimke s kamere s bilo kojeg mjesta koje ima internet konekciju. Uređaju se može odmah pristupiti preko mydlink™ sigurnog web portala ili preko besplatnih aplikacija za pametne mobilne telefone i tablet uređaje.
Osim čitavog niza pogodnosti visoko kvalitetnog video nadzora, kamera također uključuje i Wi-Fi pojačivač za proširenje postojeće korisnikove bežične mreže. Ugrađeni 802.11n wireless pojačivač omogućuje jednostavno povezivanje u više prostorija i na većem broju uređaja, čineći “mrtve” zone stvarima iz daleke prošlosti.

“Ova dnevno / noćna kamera je za sada naša najprilagodljivije rješenje. Ona dolazi sa značajkama koje pružaju sigurnost za svakoga tko želi zaštiti svoju imovinu po cijeni koja je više nego uvjerljiva. Video nadzor je u prošlosti bio ograničavajuće skup, a ova vrsta pristupačne IP nadzora ima rastuću popularnost u osiguravanju kuća i manjih poduzeća. Često su kuće i ulazi u poslovni prostor, gdje su ove kamere uspješno instalirane, točno oni prostori koji mogu imati najviše koristi od ovih poticaja i ova kamera također to čini”, izjavio je Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Linku Adria.

Kompaktan dizajn D-Linkove kamere za dnevno i noćno snimanje znači da se ona može postaviti doslovno bilo gdje u kući ili uredu. Postavljanje je jednotavno koliko i pritisak na gumb ili uključivanje mrežnog kabela u usmjerivač. D-Linkova Zero konfiguracija osigurava automatsku konfiguraciju i inteligentnu sinkronizaciju.

Za mala poduzeća koja žele koristiti D-Linkovu Cloud kameru za dnevno i noćno snimanje, postoji besplatan D-ViewCam™ softver, suvremeni sustav za nadzor namijenjen središnjem upravljanju većim brojem IP kamera. Podržavajući do 32 IP kamere, D-ViewCam™ je kompatibilan sa postojećim D-Linkov IP kamerama i omogućuje digitalno snimanje videa, zvuka i događaja za razne sigurnosne aplikacije.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika