Jul 09

Praćenje kretanja, kontrola posredstvom mydlink™ kao i infracrvena vidljivost pomažu korisnicima da stalno drže na oku ono što im najviše znači, i to 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu

D-Link DCS-5020LZagreb, 8.7.2013. — D-Link je predstavio Wireless N Day & Night Pan / Tilt Cloud kameru koja proširuje domet Wi-Fi mreže i omogućuje kućnim korisnicima slobodu da prate stvari koje vole bilo kada, bilo gdje.

Kako bi omogućila povezivanje na više uređaja u kući, kamera se ponaša kao bežični extender koji pomaže povezivanju unutar kuće za prijenosne uređaje i dodatne kamere. Wireless N Day & Night Pan / Tilt kamera (DCS-5020L) omogućuje rad “u oblaku” (cloud), tako da joj se može pristupiti daljinski preko mydlink™ aplikacije. Ona se okreće i naginje kako bi se povećala oblast pokrivena samo jednom instalacijom i uključuje infracrveno osvjeteljenje za rad u noćnim uvjetima.

Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Linku Adria, kaže: “Wireless N Day & Night Pan / Tilt kamera donosi sigurnost koja je potrebna ljudima da drže na oku stvari koje im najviše znače i tehnologiju koja im je potrebna da očuvaju svoj duševni mir, po pristupačnoj cijeni. Ona se, također, brzo instalira i lako se koristi. D-Linkova liderska pozicija u oblasti IP nadgledanja i snažna tradicija u području mreža očigledni su u ovoj kameri koja donosi u kućne uvjete performanse koje su ranije bile rezervirane samo za biznis kamere”.

Ova kamera uključuje Wi-Fi repeater mode i može proširiti dostupnost bežičnog signala na cijelu kuću kao i da radi bez kabelske internet konekcije. Ona također podržava D-Linkovu tehnologiju nulte konfiguracije što znači da je set-up potupno automatski kada se povezuje na kompatibilan D-Link ruter.

Pošto kamera omogućuje rad “u oblaku” (cloud), izravni video klipovi mogu se gledati bilo kada preko mobilnih uređaja s internet konekcijom kao što su smartphone ili tablet računala. Ovo je omogućeno jednostavnom instalacijom besplatne mydlink™ aplikacije, koja je dostupna na App Store-u i Google Play ili logovanjem na sigurnom mydlink™ portal preko tražilice.

Duševni mir je osiguran zahvaljujući dodatku detekcije zvuka i pokreta, a infracrveni LED-ovi daju jasne slike u svim uvjetima osvjeteljenja pa čak i u potpunom mraku. Štoviše, ako je određena oblast interesantna za detekciju pokreta ugrožena, ili se prevrši određeni prag zvuka, automatski se šalje e-mailom upozorenje i fotografija ili video klip vlasnicima objekata, omogućujući im da poduzmu hitne akcije.

Pusti komentar

Morate biti prijavljeni da biste komentirali.

O nama
Cro Tehnika predstavlja mjesto na kojem možete pronaći razne tehno vijesti i novosti a isto tako je to mjesto namjenjeno svim ljubiteljima tehnike, koji ovdje mogu pronaći sheme, projekte, video isječke, tutoriale, korisne alate i još mnogo toga.
Statistika